Let the Sun Shine In

January 16, 2020

 

We believe that our work tells our story and that your space should tell yours.

 

The Miller Family wanted to update their basement mudroom, but did not want to lose the only natural light into the family room. After finding a charming door at a local salvage shop, we set to work building out new closets and adding custom trim, adding a herringbone brick pattern to the floor for easy maintenance, and working with that old door until it was just the right fit.

 

 We love seeing this family's vision come to life. 

 

What have you been dreaming of for your own space? We'd love to hear about it. 

Please reload

Featured Posts

Traveling photo shoot

June 30, 2015

1/10
Please reload

Recent Posts

January 16, 2020

January 9, 2020

December 31, 2015

June 12, 2015

Please reload

Archive