Before and After: Front Entryway

May 5, 2015

WestView recently finished a project for Clients in the Richmond area who were hoping to give their front entryway a little facelift. The Homowners were not satisfied with the approach to their front door, and didn't feel as if it welcomed their guests properly. The design, provided and constructed by WestView, helped the couple to acheive their goal by balancing out the front door with columns, adjusting the large, arched window above the door, and creating a covered entryway.   

 

 

 

Travertine was introduced to cover the new radial landing and enlarged steps. A new door with large windows was installed to allow more natural light into the foyer.

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Traveling photo shoot

June 30, 2015

1/10
Please reload

Recent Posts

January 16, 2020

January 9, 2020

December 31, 2015

June 12, 2015

Please reload

Archive